Gespoten PUR: een laag die overal naadloos aansluit

Gespoten PUR isolatie is het materiaal bij uitstek om uw vloer te isoleren. Het bespoten oppervlak wordt meteen uitgevuld en geïsoleerd in de gewenste dikte, zelfs wanneer het gaat over moeilijk bereikbare oppervlakken. Wilt u niet alleen de vloeren isoleren maar ook moeilijk bereikbare kruipkelders of plafonds vol leidingen? Met BK Foam zetten we met plezier onze expertise in om uw woning en zelfs de moeilijkste plekken tot in de puntjes te isoleren. 

Uw woning heerlijk verwarmd

In een woning zijn er meerdere plaatsen waarlangs de warmte kan wegglippen, en niet in het minst langs uw muren en vloeren. Dat de energieprijzen jaar na jaar stijgen, hoeven we u bovendien niet te vertellen. Daarom is het belangrijk om te besparen op uw energiefactuur, en laat een goede isolatie daar de perfecte oplossing voor zijn!

Bij BK Foam zorgen we er graag voor dat u uw kosten aanzienlijk kunt drukken dankzij onze verschillende isolatiewerken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw vloer thermisch te isoleren met gespoten PUR, of kunt u, eveneens met gespoten PUR, gaan voor kruipkelderisolatie. Aan u de keuze! 

PUR isolatie heeft een Lambda waarde van 0,025W/mK (>12cm), 0,026W/mK (8-12cm) of 0,027 W/mK (<8cm), wat betekent dat PUR een uitstekende isolatiewaarde heeft. Na het spuiten van PUR isolatie is het materiaal dan ook zo goed als onmiddellijk uitgehard. 

Opteert u voor thermische isolatie op uw vloer met gespoten PUR? Dan moet uw ondergrond droog en vetvrij zijn en bovendien stofvrij gemaakt met een industriële stofzuiger. Alle leidingen moeten worden vastgemaakt op de ondergrond en het gebouw hoort winddicht te zijn alvorens we tot het effectieve isoleren kunnen overgaan. Tijdens de winter moet de ondergrond minimum 5°C zijn. Is dat niet het geval, dan dient uw ondergrond bijverwarmd te worden. 

Is kruipkelderisolatie met gespoten PUR eerder waarnaar u op zoek bent? Dan moet uw kruipkelder volledig droog zijn, zowel wat betreft het plafond als wat betreft de ondergrond. Ook voor dakisolatie met gespoten PUR kunnen we bij BK Foam zorgen indien uw onderdak volledig bestaat uit vaste materialen. Opties genoeg! 

Al onze isolatiewerken worden steeds uitgevoerd met de grootste zorg en een perfecte afwerking zodat u meteen na de plaatsing al een verschil voelt. Bij BK Foam uit Merksplas zijn we pas tevreden als u dat bent!

Contacteer ons gerust voor meer informatie. Onze gepassioneerde vakmannen beantwoorden graag al uw vragen aangaande isolatiewerken.


In beeld